Auto huren bij Autohopper 

Op zoek naar een nieuwe, luxe huurauto of bestelbus in de regio Oss / Schaijk? Dan is Autohopper de no-nonsense autoverhuurder voor jou. Wij kenmerken ons door onze duidelijke prijzen en voorwaarden. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent. Met meer dan 100 vestigingen is Autohopper de autoverhuurder met het grootste aantal vestigingen in Nederland. Met onze 2 vestigingen is er dus altijd wel een Autohopper bij jou om de hoek. Auto huren? Ga dan hophop, naar Autohopper!

Waarom een auto huren bij Autohopper?

Bij Autohopper kun je terecht als je een auto of busje wil huren. Van compacte Kia Picanto tot een bestelbusje of zelfs een bakwagen met laadlift: je huurt ze allemaal bij Autohopper. Wij noemen onszelf de no-nonsense autoverhuurder. Maken we die naam waar? Daar doen we elke dag onze stinkende best voor. No-nonsense? Ja, omdat de prijzen scherp zijn, geen geneuzel achter de komma. En we hebben heldere voorwaarden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan bij het inleveren van de auto. Dat is de gedachte van Autohopper!

Kernwaarden van Autohopper

Mobiliteit moet toegankelijk en eenvoudig bereikbaar zijn voor iedereen met een Nederlands geldig rijbewijs. Dit bereikt Autohopper door scherp geprijsde huurauto’s met heldere voorwaarden aan te bieden.

Transparantie en duidelijkheid staan bij Autohopper centraal. Wij noemen onszelf de no-nonsense autoverhuurder omdat wij heldere voorwaarden stellen als je bij ons een auto huurt. De prijs die op de website staat, is ook echt de prijs die je voor de huurauto betaalt. Want waarom zouden we auto huren ingewikkeld maken? We doen onze uiterste best in de hoop dat je klant voor het leven wordt! Dat kan alleen als je ons vertrouwt en als je onze service en manier van auto verhuren waardeert.

Wil je hier meer informatie over? Neem dan even contact op met onze verhuur afdeling, stuur een e-mail: autohopper@autohuiskes.nl

autohopper_verhuisbus
autohopper_shortleasen

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van het nieuws en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.