Bij Autohopper Autoverhuur Huiskes in Oss kan je eenvoudig, snel en goedkoop een personenauto, bus of verhuiswagen huren. Kom je uit Oss, Berghem, Megen, Ravenstein, Herpen of Heesch? Dan ben je bij Autohopper in Oss aan het juiste adres. Wij verhuren nieuwe luxe personenauto’s en bestelbussen (ook bakwagen met laadlift) tegen scherpe tarieven.

In onderstaand overzicht kan je makkelijk een auto reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact?
Bel dan op telefoonnummer: 0412-634006

DE NO-NONSENSE AUTOVERHUURDER

Heb je een kleine auto nodig om even op (zakelijk) bezoek te gaan of een ruime station voor een vakantie, dan is Autohopper Huiskes in Oss de juiste autoverhuurder in jouw omgeving. Onze personenauto’s zijn reclamevrij en de tarieven transparant en zonder addertjes onder het gras. Alleen onze promo auto is bestickerd, maar deze huur je al voor € 25,- per dag. Dat noemen wij nou No-Nonsense!!

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in Oss?

Heb je goederen te vervoeren of ga je verhuizen? Dan heeft Autohopper een ruim assortiment bestelbussen. Variërend van een kleine bestelauto tot 20m3, (verhuiswagen met elektrische laadlift) wat ideaal is voor grote volumes of zware spullen.

ZAKELIJK HUREN OF SHORTLEASEN?

Heb je zakelijk behoefte aan flexibele mobiliteit voor korte of lange periodes? Speciaal voor onze zakelijke klanten die regelmatig een auto of bus huren hebben wij zakelijke tarieven.
Wil je hier meer informatie over? Neem dan even contact op met onze verhuur afdeling.
Telefoon: 0412-634006 of mail: autohopper@autohuiskes.nl

autohopper_verhuisbus
autohopper_shortleasen

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van het nieuws en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.