Uw auto aan ons verkopen?
  • Over Huiskes

Autobedrijf Huiskes

Echt onderscheidend is Autobedrijf Huiskes in de bedrijfsfilosofie en hoe dat zijn weerslag heeft op de gehele organisatie; niet de auto’s en de techniek staan voorop, maar de mensen. Het draait om u en uw mobiliteit. De auto is hierbij geen doel, maar een middel om het doel te bereiken.
 
Dat betekent in de praktijk dat er wordt meegedacht over de voor u meest gunstige opties. Zelfs als dat betekent dat er niets anders ‘verkocht’ wordt dan een goed advies.
 
Autobedrijf Huiskes is 1 oktober 2008 gestart door Bas Huiskes na ruim 20 jaar ervaring opgedaan te hebben in de automotive sector. Tijdens die periode heeft hij ervaren dat het onderscheidend vermogen van een autobedrijf niet zit in de auto’s  maar in de mensen. Kortom: Autobedrijf Huiskes kiest voor advies en service op topniveau waarbij de klant centraal staat.
 
Autobedrijf Huiskes heeft naast de merken Mitsubishi en Kia natuurlijk een ruim assortiment kwaliteit occasions. Behalve de verkoop van auto’s, wordt er actief ingekocht om te kunnen voldoen aan uw wensen. Uiteraard kunt u ook aan ons uw auto verkopen. Kom langs of vul het verkoopformulier op onze site in of klik hier formulier
 
Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?
 
Kijk verder op onze website, kom gerust langs met uw vragen of mail ze ons.

Taxatie