Ga je naar een andere woning verhuizen of heb je iets te vervoeren? Dan huur je bij Autohopper Autoverhuur Huiskes Oss voor een scherpe prijs een bus. Wij verhuren nieuwe bestelbussen in diverse formaten en hebben voor jou altijd een geschikte bus. Van een kleine bestelauto tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). En in al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

AUTOHOPPER HEEFT VOOR JOUW KLUS DE JUISTE BUS!

HUREN ZONDER ADDERTJES ONDER HET GRAS!

Wil je een bestelbus huren, maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur in Oss aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten Autohopper Autoverhuur. Dit is een landelijke verhuur formule met meer dan 100 vestigingen in het land, Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een auto of verhuisbus te huren.

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? Bel dan gerust met onze verhuurreceptie, tel: 0412-634006.

Waar vind je ons? Kom je uit Oss, Berghem, Megen of Heesch? Dan vind je ons makkelijk aan de Parallelweg 5 in Oss (vlakbij het treinstation)

autohopper_verhuisbus
autohopper_shortleasen

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van het nieuws en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.