CarProf Huiskes van Zummeren

CarProf Huiskes van Zummeren voor alle automerken, van alle leeftijden

Op basis van heldere offertes, uitstekende service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf Huiskes van Zummeren zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten, wat voor auto u ook rijdt.

CarProf Huiskes van Zummeren is anders

Door de eerlijke en transparante benadering van CarProf weet u altijd precies waar u aan toe bent. We maken vooraf heldere afspraken zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Nadat het werk aan uw auto is uitgevoerd, laten we precies zien wat we gedaan hebben. Onze heldere communicatie verbetert daarom niet alleen de kwaliteit, maar ook de beleving van onderhoud en reparatie. Bovendien laten we met onze frisse en opgeruimde werkplaatsen zien dat uw auto in goede handen is.

CarProf Huiskes van Zummeren biedt zekerheid

Daarnaast geeft CarProf échte zekerheid door 24 maanden internationale garantie te bieden op onderhoud en reparatie. Kortom, CarProf is dé autogarage voor onderhoud van alle merken. Maak direct een afspraak of bezoek een van onze vestigingen voor een kennismaking. De medewerkers van CarProf staan altijd voor u klaar.

Plan uw afspraak via onderstaande invul formulier

De voordelen van
CarProf Huiskes van Zummeren

1. Garage voor alle merken

CarProf beschikt over up-to-date technische kennis en moderne apparatuur om auto’s van alle merken te kunnen onderhouden.

2. 24 maanden garantie

CarProf heeft vertrouwen in haar service. Daarom geven wij 24 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon.

3. Onderhoud volgens het boekje

CarProf voert al het onderhoud volgens fabrieksrichtlijnen uit, met behoud van fabrieksgarantie.

4. Afspraak is afspraak

Bij CarProf weet u vooraf wat de kosten zijn zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

5. A-merk onderdelen van originele kwaliteit

CarProf werkt met onderdelen van A-merken die ook door de fabrikant gebruikt worden. Deze monteren we met hoogwaardige gereedschappen.

6. Zichtbaar beter

CarProf is te herkennen aan de frisse, opgeruimde uitstraling en de open aanpak van haar medewerkers.