Bas Huiskes
Bas Huiskes

Deel dit met je vrienden

Complete dealer, gewoon om de hoek

Zo veel mogelijk auto’s verkopen? Je zou zeggen dat zo’n ambitie prima past bij een autobedrijf. Maar niet bij Auto Huiskes. Daar zien ze voertuigen niet als een doel, maar als een middel. “Wij zijn een mobiliteitspartner”, vertelt Bas Huiskes. “Via onze voertuigen bereiken we ons échte doel: tevreden klanten.”

Waar veel grote spelers centraal vestigen (in grote steden), kiezen Bas en zijn medewerkers bewust voor het gebied ten zuiden van de Maas, grofweg tussen Den Bosch, Uden en Nijmegen. In de Osse vestiging ligt de focus op nieuwe auto’s van de merken Kia, Mitsubishi en Suzuki, terwijl de collega’s in Schaijk (Huiskes van Zummeren) gespecialiseerd zijn in bedrijfsvoertuigen, campers en occasions.

Complete verhaal
“Beide bedrijven zijn complementair aan elkaar”, aldus Bas. “Of, zoals een klant het laatst zei: een geweldige dealer, gewoon om de hoek. Neem onze occasions, waarvan we er altijd meer dan honderd op voorraad hebben. Dit zijn bijna allemaal voertuigen van klanten die hun gebruikte auto inruilen voor een nieuwe Kia, Mitsubishi of Suzuki. Dat betekent dat we de klant kennen én de voorgeschiedenis van het voertuig. Dus: wanneer je verliefd wordt op een van onze occasions, vertellen we je het complete verhaal, inclusief de hele historie. Je weet precies wat je koopt.”

Grondige check
Bovendien, zo vertelt Bas, onderwerpen de Huiskesmonteurs iedere occasion aan een grondige check. “Ze inspecteren iedere auto alsof het die van hen zelf betreft. Je hebt dus de garantie dat we iedere occasion van binnen en buiten hebben gecontroleerd. Ook geven we standaard twaalf maanden garantie én een jaar gratis gebruik van onze Service Card. Veel completer ga je het niet vinden.”

Service Card: de voordelen
De servicepas waar Bas op doelt is de CarProf Service Card, exclusief voor wie zijn voertuig bij Auto Huiskes in onderhoud heeft. “Hiermee doen we nog een schepje bovenop onze kwaliteit en service”, aldus Bas, die de voordelen moeiteloos opsomt:

  • Gratis 24/7 pechhulp in heel Europa
  • Gratis airco zomer- en wintercheck
  • Gratis controle op bandenspanning
  • Gratis controle op motorolie en remvloeistof -Gratis bijvullen van ruiten- en koelvloeistof -Gratis lekke bandreparatie
  • Gratis lampvervanging (exclusief led en xenon)
  • Binnenrijden zonder afspraak -Gratis aankoopkeuring
  • 24 maanden garantie op reparaties

Op naar de Côte d’Azur
“Na het gratis jaar vragen we nét geen 65 euro per jaar voor de Service Card”, vervolgt Bas. “Daar is ook de pechhulp à 34,95 bij inbegrepen. Dus sta je in de vakantie met pech, op weg naar de Côte d’Azur? Aan de Spaanse costa? Of in de Oostenrijke Alpen? Dan wil je maar één ding: zo snel mogelijk weer op weg. Via de Service Card kun je altijd rekenen op onze hulp. En als we je mobiliteit niet snel genoeg kunnen garanderen, regelen we vervangend vervoer. Hoe we dit allemaal kunnen aanbieden en toch rendabel blijven? Eenvoudig. Door te zorgen dat ieder voertuig dat je bij ons koopt of leaset, tiptop in orde is.”

Campers en bedrijfswagens
Overigens is ‘occasions’ bij Auto Huiskes een ruim begrip. In de showroom staan personenwagens in alle merken en modellen, maar ook bedrijfsvoertuigen en campers (van maximaal vijf jaar oud). “En heb je voor één dag een verhuiswagen nodig? Wil je een periode overbruggen, bijvoorbeeld totdat je nieuwe auto geleverd is? Of zoek je een financiering op maat? Zolang het in onze macht ligt, denken we met je mee. Allemaal met onze missie in het achterhoofd: de meest betrouwbare partner zijn op het gebied van mobiliteit.”

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van het nieuws en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.