Bob Raaijmakers
Bob RaaijmakersUw adviseur voor Kia

Deel dit met je vrienden

UPDATE:

Kia EV6 vanaf vandaag te bestellen

De baanbrekende EV6 is per vandaag te bestellen. Kia maakt het bestellen versneld mogelijk gezien de grote interesse bij de Kia-dealer. De sportieve en extra luxe GT-Line RWD met 229 pk, een range van meer dan 510 km** en een vanafprijs van € 56.895,-*, is de meest gereserveerde uitvoering.

Reserveer nu uw produktieplaats bij Autobedrijf Huiskes B.V. in Oss

*Vanaf september 2021

Standaard o.a.

  • Rijklaar vanaf € 44.595

  • Kia opent versneld de orderboeken vanwege interesse bij de Kia-dealer

  • EV6 GT-Line is het meest gereserveerde model

  • 58kWh RWD tot 400km (WLTP indicatie)

  • 77.4kWh RWD meer dan 510km (WLTP indicatie)

“We hebben besloten om de orderboeken voor de nieuwe EV6 al in dit vroege stadium te openen omdat we sinds de lancering zijn overladen met enthousiaste reacties en reserveringen”, aldus Léan Verstoep, Managing Director bij Kia Nederland. “De Kia EV6 maakt tongen los en bewijst dat elektrische auto’s leuk zijn en mensen energie kunnen geven als het gaat om duurzame mobiliteit.”

De baanbrekende, elektrische crossover met een hoge range, een ultrasnelle 800V-laadcapaciteit, een opvallend design en indrukwekkende prestaties is nu bij de Kia-dealers te bestellen in vier verschillende uitvoeringen, waarvan een aantal is te specificeren met een extra grote accu en vierwielaandrijving met twee elektromotoren. De productie start in juli en de eerste exemplaren arriveren naar verwachting medio september 2021 bij de dealers.

Meer informatie over de Kia EV6, en de volledige prijslijst met voorlopige technische gegevens, is te vinden op de speciale website.

EV6 zijkant Huiskes
EV6 interieur Huiskes
EV6 achterkant Huiskes

Reserveer nu uw produktieplaats

Reserveer nu

*) Consumentenadviesprijs inclusief kosten rijklaarmaken bestaande uit: het transporteren, reinigen en poetsen van de auto, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recyclingbijdrage, legeskosten, kosten tenaamstelling, een modelspecifieke mattenset en een veiligheidshamer.

**) Actieradius en verbruikscijfers zijn bepaald met behulp van voorlopige WLTP-cijfers. De EV6 is nog niet gehomologeerd waardoor de definitieve cijfers kunnen afwijken. Onder normale omstandigheden kunnen verbruikscijfers afwijken door o.a. rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/nevenverbruikers, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage en topografische omstandigheden.