Jeffrey Mulder
Jeffrey MulderUw adviseur voor Suzuki

Deel dit met je vrienden

Huiskes zet steeds meer in op duurzaam

Jeffrey Mulder weet het zeker: ook de autobranche wordt alsmaar duurzamer. Niet voor niets dus dat er drie nieuwe hybride auto’s aan de Huiskes-stal zijn toegevoegd. Als Sales Executive van het autobedrijf zet hij ze graag in het zonnetje.

* drie nieuwe hybride auto’s

De volgende modellen:

  • De stationwagen Suzuki Swace

  • Kia Sorento Hybrid

  • Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Jeffrey trapt enthousiast af.

De Suzuki Swace Hybrid

“Zakelijk gezien een heel aantrekkelijke auto de nieuwe Suzuki Swace. Een echte ondernemersauto zou ik willen zeggen. Comfortabel, ruim, betaalbaar en met een strakke uitstraling. Maar vooral: erg zuinig. Het is een full hybride. De auto laadt zichzelf op terwijl je rijdt. Daardoor kun je hele stukken elektrisch – en dus uitstootvrij – rijden. Kom maar eens langs in onze showroom in Oss, dan kan ik je alles over deze auto vertellen.”

Kia Sorento Hybrid

In die showroom is sinds kort ook de Kia Sorento Hybrid te bewonderen. “Niet alleen te bewonderen”, aldus Jeffrey. “Maak gerust een testrit. De Kia Sorento is een plug in hybride en een echte alleskunner. Meer aan de prijs, maar ook meer auto. Na opladen kun je 57 kilometer benzinevrij rijden, ideaal voor korte ritjes dus. En na je werk, gooi je de mountainbike achterin voor nog meer sportiviteit.”

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

De Mitsubishi Eclipse Cross PHEV heeft een gemoderniseerd exterieurdesign, verbeterd interieur en toegenomen bagageruimte. Het krachtige vooraanzicht is te danken aan de nieuw ontworpen grille, bumper, koplampen en led-dagrijverlichting. Aan de achterkant zijn de horizontale verlichting en de dubbele achterruit vervangen door een nieuwe achterklep met een enkele ruit en nieuwe led-achterlichten.

Taxatie uitvoeren
Proefrit maken