Hallo! Ik ben Jesper van Helvoort (23 jaar). Vanaf 1 maart ben ik als stagiair werkzaam bij Auto Huiskes B.V. in Oss. Ik zal 6 maanden lang onderzoek plegen om vervolgens mijn scriptie aan te leveren en af te studeren. Wat ik ga onderzoeken? Ik ga het verkoopproces van de occasions onder de loep nemen zodat dit nóg efficiënter en beter verloopt. Niet alleen fijn voor de medewerkers, maar ook voor klanten! 

Ik ben opgegroeid in Berlicum, nabij ’s-Hertogenbosch. Momenteel ben ik bezig met mijn laatste jaar van de HBO-opleiding Automotive Business Management aan de IVA in Driebergen. Al van kleins af aan ben ik geïnteresseerd in auto’s en alles dat hier mee te maken heeft! Ik ben dan ook, naast mijn studie, al enkele jaren werkzaam in de branche. Daarnaast heb ik mijn eigen auto’s waar ik erg trots op ben en in mijn vrije tijd veel plezier uit haal! Behalve auto’s heb ik ook interesse in muziek, sport en reizen.

Wie weet tot ziens aan de Parallelweg 5 te Oss, ik maak graag kennis met je!

Jesper-van-Helvoort