Mijn naam is Matt van Zutphen, ik ben 26 jaar en kom uit Escharen. Ik heb de kans gekregen om af te studeren bij auto Huiskes. Dit heb ik natuurlijk met beide handen aangegrepen. Tijdens mijn afstudeerstage mag ik een onderzoek verrichten op het aftersales gebied. Dit is het laatste onderdeel van mijn studie Bedrijfsmanagement MKB/Automotive Management die ik volg aan de Fontys Hogescholen te Eindhoven.

Auto Huiskes spreekt mij enorm aan vanwege de ambities van het bedrijf, het innovatievermogen en dat er altijd wordt geschakeld om toekomstbestendig te zijn en te blijven. Zelf heb ik veel affiniteit met techniek en ben ik bijzonder geïnteresseerd in processen. Daarnaast hou ik wel van een pilsje, ben in geringe mate sportief en speel ik in de kelderklasse met het negende elftal van EGS’20.

Zelf ga ik geen uitdaging uit de weg, ben niet vies van hard werken en help anderen graag.

matt