Kia

Het creëren van een nieuwe toekomst en het realiseren van dromen van de mensheid door creatief te denken en door uitdagingen aan te pakken: dat is de filosofie van Kia. Dit is terug te zien in de innovatieve en succesvolle lijn van dit automerk. Kia voorziet in uw behoefte, van compacte stadsauto tot luxueuze SUV. Auto Huiskes heeft altijd een aantrekkelijk aanbod voor u klaarstaan, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Mitsubishi


Mitsubishi staat voor geavanceerde technologie en betrouwbaarheid. Het merk timmert al vele jaren aan de weg voor de ontwikkeling van vooruitstrevende elektrische voertuigen. Mitsubishi kijkt niet alleen naar de toekomst, maar ontwikkelt ook innovaties zoals Auto Stop & Go – technologieën die nu al schonere lucht en lagere brandstofrekeningen geven.


SUZUKI

Suzuki produceert auto’s waarbij slimme, doordachte innovaties gebruikt worden. Daar zijn we trots op. Zeker als de Consumentenbond diverse modellen uitroept als ‘meest betrouwbare auto in zijn klasse’. En je weet zeker dat je een auto koopt die eerlijk en betaalbaar is in aanschaf en gebruik.