Uw auto aan ons verkopen?

Onze nieuwe Senior Verkoopadviseur!
Vanaf 1 februari 2019 wordt ons Huiskes team versterkt met een nieuwe collega in de functie van Senior Verkoopmedewerker. Aan de hand van een aantal vragen stellen wij Eric
graag aan u voor!

image.png
Naam: Eric Huijben
Functie: Senior Verkoper

Ervaring in autobranche: Al een geruime tijd zeker 35 jaar ben ik te vinden in de autobranche. Ik ben begonnen als monteur en vanuit die functie doorgegroeid naar wat ik nu ben een verkoper die het elke dag weer fantastisch vind om uw als klant te mogen begroeten, vragen te beantwoorden en samen opzoek te gaan naar de juiste auto die bij U past. 

Waarom Autobedrijf Huiskes: Ik heb gekozen voor Autobedrijf Huiskes omdat het persoonlijke van een familie mij erg aanspreekt. Je voelt bij Autobedrijf Huiskes een gemoedelijkheid sfeer, gedrevenheid en professionaliteit

Hobby’s: Ik ben een avontuurlijk mens. Ga graag met mijn partner dingen ondernemen. Er lekker op uit gaan en genieten van de buiten lucht. Ik ga graag met vakantie. Drink graag een lekker biertje. Samen met vrienden en relaties een hapje eten. Maar geniet ook erg van een avondje ontspannen op de bank om naar een goede film te kijken.

Tenslotte, waarom zouden mensen bij jou een auto kopen? Een auto verkopen is een hele beslissing daarom is het belangrijk om te luisteren naar wat u als klant zoekt, doorvragen als dit voor u als klant niet duidelijk is en dan zorgdragen voor een passende oplossing en samen werken aan een prachtige auto die precies aan uw wensen voldoet.

Namens het Team wensen wij Eric heel veel succes en werkplezier bij Autobedrijf Huiskes B.V.