Kia-Auto-Huiskes-Oss
Suzuki-Auto-Huiskes-Oss
Mitsubishi-Auto-Huiskes-Oss
CarProf-Huiskes-Schaijk
AutoHopper-Huiskes-Oss-en-Schaijk
Kia-Auto-Huiskes-Oss
Suzuki-Auto-Huiskes-Oss
Mitsubishi-Auto-Huiskes-Oss
carprof-klein
autohopper-klein

Echt onderscheidend is Auto Huiskes in de bedrijfsfilosofie en hoe dat zijn weerslag heeft op de gehele organisatie; niet de auto’s en de techniek staan voorop, maar de mensen. Het draait om u en uw mobiliteit. De auto is hierbij geen doel, maar een middel om het doel te bereiken en dat is een tevreden relatie met onze klanten. Dat betekent in de praktijk dat er wordt meegedacht over de voor u meest gunstige opties. Zelfs als dat betekent dat er niets anders ‘verkocht’ wordt dan een goed advies.

Auto Huiskes is 1 oktober 2008 gestart door Bas Huiskes na ruim 20 jaar ervaring opgedaan te hebben in de automotive sector. Tijdens die periode heeft hij ervaren dat het onderscheidend vermogen van een autobedrijf niet zit in de auto’s maar in de mensen. Kortom: Auto Huiskes kiest voor advies en service op topniveau waarbij de klant centraal staat.

Met meer dan 100 vestigingen is Autohopper de autoverhuurder met het grootste aantal vestigingen in Nederland. Met onze vestigingen in Oss en Schaijk is er dus altijd wel een Autohopper bij u om de hoek. Auto huren? Ga dan naar Autohopper!

Auto Huiskes heeft naast de merken Kia, Suzuki en Mitsubishi in Oss natuurlijk een ruim assortiment kwaliteit occasions met zekerheden. Met ingang van 1 juni 2020 zijn wij ook gevestigd in Schaijk waar we onder de formule CarProf alle merken onderhouden en repareren met maar liefst 24 maanden garantie. Behalve de verkoop van auto’s, wordt er actief ingekocht om te kunnen voldoen aan uw wensen. Uiteraard kunt u ook snel en vertrouwd aan ons uw auto verkopen. Kom langs of vul het verkoopformulier op onze site in of vul hier uw autogegevens in

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?

Kijk verder op onze website, kom gerust langs met uw vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van het nieuws en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.