Wij zijn op zoek naar een Senior Auto Verkoper bij Auto Huiskes Oss

Onze visie is helder: Mensen helpen met hun mobiliteitsvraagstuk. Dat doen we middels verkoop, onderhoud en repareren van auto’s. Ons motto: tevreden klanten zijn er alleen met tevreden werknemers. Als verkoopadviseur zorg jij voor de match tussen voertuig en klant. Ontzorgen in mobiliteit is waar we voor staan, tevreden klant is waar we voor gaan.

Functieomschrijving

Als Senior-Verkoper doorloop je zelfstandig het verkoopproces. Dit doe je voor klanten uit ons huidige bestand, maar ook participanten of nieuwe rijders. In Oss verkopen we naast jonge occasions: Kia, Suzuki en Mitsubishi. Daarmee bedienen we zowel de (klein) zakelijke als particuliere markt.

Takenpakket:

  • Zelfstandig doorlopen verkoopproces;
  • Op een creatieve manier omgaan met verkoopstrategie;
  • Bouwen aan en behouden van netwerk;
  • Up to date houden van online showroom, inclusief taxeren en inruilen;
  • Maak van elke aflevering een feestje.

Wie ben jij

Je kent de markt en hebt al een aantal jaar ervaring als verkoper in de automotive. De autobranche heeft hierdoor voor jouw geen geheimen. Je kent de gebruikelijke dms-systeem en kan je hiermee werken. Je weet hoe je zelfstandig een verkoopproces doorloopt. Past je sales strategie aan, aan de behoefte van de klant. Ook ga je creatief om met de verschillende verkoopkanalen. Je denkt met de klant mee en adviseert over financiering, accessoires en laadpalen. Met jouw vertrouwen, warme welkom bind je klanten aan je. Voor nu én in de toekomst. 

Door je ervaring inspireer je jouw collega’s. Want jij weet: Verkopen is leuk, maar samen is het leuker.

Wat bieden wij

  • Salaris passend bij verantwoordelijkheden en ervaring;
  • Auto van de zaak;
  • Trainingen en workshops op up to date te blijven;
  • Goede secundaire voorwaarden;
  • Warm team met leuke uitjes.

Solliciteren doe je zo:

Wil je graag werken bij Autobedrijf Huiskes? Solliciteer via onderstaande knop met je CV + motivatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever bellen of langskomen? Natuurlijk mag dat! Kom gerust langs voor een kop koffie.

Wie zijn wij.

In 2008 startte Bas Huiskes in Oss met een dealerschap van Mitsubishi. Intussen zijn we uitgegroeid tot een autobedrijf met de drie Aziatische merken Kia, Mitsubishi en Suzuki. Daarnaast is er een tweede vestiging in Schaijk. Inmiddels zijn we met zo’n 45 medewerkers. Het verkoopteam in Oss bestaat uit vier verkopers, verkoopadministratie en een vestiging manager. Daarnaast is er een dedicated marketing medewerker met wie team verkoop korte lijntjes heeft.