Mitsubishi SpaceStar dubbel voordeel

NIEUWE AUTO >> SNEL RIJDEN

De Mitsubishi Space Star 1.0 ClearTec Cool+

DE COMPACTE AUTO MET ONGEKENDE KWALITEITEN

Of je nu door de binnenstad rijdt of ontspannen over landwegen toert, de Space Star is een genot om mee te rijden dankzij zijn wendbaarheid en gunstige brandstofverbruik.

Een parkeerplek moet je nog altijd zelf zoeken, maar we hebben het parkeren wel een stuk gemakkelijker voor je gemaakt. Met zijn compacte buitenafmetingen, prettige stuurbekrachtiging en een draaicirkel van slechts 9,2 meter vind je altijd wel een geschikt plekje.

De Space Star Cool+ is rijk uitgerust met o.a.

• Airconditioning
• Elektrisch bedienbare ramen vóór
• USB-aansluiting
• Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening
• Achterspoiler met 3e remlicht
• Radio met cd/mp3-speler en 4 speakers

Let op: Op is echt Op.

Brandstofverbruik: 4,6 l/100 km. CO2-uitstoot: 106 g/km. (NEDC 2.0)

All-in rijklaar consumentenadviesprijs inclusief btw en bpm, leges,registratiekosten, recyclingbijdrage en alle andere overheidsheffingen, exclusief metallic-, pearl- of mica lak. Aanbod geldig op geselecteerde voorraadmodellen. Deze voorraadmodellen zijn reeds voorzien van een kenteken (kentekenaanvraag 2019). Voorraadvoordeel en inruilbonus geldig tot en met 31-3-2020. Niet geldig in combinatie met andere acties, niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Private Lease bij MITSUBISHI MOTORS wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door MITSUBISHI MOTORS Financial Services (MMFS), handelsnaam van RCI Financial Services B.V. en wordt gebruikt met toestemming van MITSUBISHI MOTORS CORPORATION. Looptijd 60 maanden en 6.000 km/jaar. Voorwaarden: privatelease.mitsubishi-motors.nl/voorwaarden. Aanbod geldig op geselecteerde voorraadmodellen (kentekenaanvraag 2019). Afbeelding kan afwijken van standaardspecificaties, wijzigingen en drukfouten voorbehouden. © 02-20