Gratis Aircocheck en voordelige Aircoservice

Een airco zorgt voor aangename verkoeling maar ook voor schone, gezonde lucht in de auto. En wist u dat een goed werkende airco minder energie vraagt, dus minder brandstof? Doe daarom onze gratis Aircocheck. U weet dan precies hoe uw airco ervoor staat en of service nodig is. Door er op tijd bij te zijn, voorkomt u bovendien dat kleine storingen uitgroeien tot duurdere reparaties. Maak snel een afspraak en profiteer van onze verfrissende acties!

Maak een afspraak voor de gratis Aircocheck

Airco-reiniging nu € 39.95

Ruikt de lucht uit uw airco muf? Omdat bacteriën en schimmels zich kunnen ophopen in uw airco, is reiniging van het systeem nodig. Dat zorgt weer voor schone, gezonde lucht in uw auto!

Airco-servicebeurt nu vanaf € 129.00

Om de maximale werking van het airco zowel in de zomer als winter (ontvochtiger) te behouden is er airco onderhoud nodig. Jaarlijks verdampt er een beetje uit het systeem en omdat er geen peilstok op het systeem zit is het lastig te controleren hoe leeg het systeem is. Hiervoor is airco onderhoud nodig en word het systeem automatisch bijgevuld met koudemiddel & compressorolie.