Aansluiting bij Nexdrive

Carprof Huiskes van Zummeren is aangesloten bij Nexdrive

Het universele autobedrijf in Schaijk kan nu alle elektrische auto’s servicen.

Carprof Huiskes van Zummeren is aangesloten bij Nexdrive, het label voor onderhoud van elektrische auto’s (EV’s). Dit wordt aan Automotive bevestigd door Bas Huiskes, eigenaar van dealerholding Auto Huiskes, waar het bedrijf in Schaijk sinds juni 2020 toe behoort.

“Er komen steeds meer EV’s op de weg. Dat is nog een beetje onwennig allemaal”, stelt Bas Huiskes. “We zien dat leasemaatschappijen voor het onderhoud daarom vooral sturen op het dealerkanaal. Nu zijn wij bij ons universele autobedrijf in staat om service en onderhoud te verrichten bij alle merken EV’s.”

De certificering omvat onder meer de plaatsing van laadpalen, trainingen voor de monteurs en de aanschaf van equipment. “Van Zummeren was voorheen dealer van Fiat en Hyundai. Wij hebben op onze andere vestigingen Kia, Suzuki en Mitsubishi. Nu kunnen we ook service en onderhoud verrichten aan andere merken EV’s”, stelt Huiskes.

Wielen, remmen, airco, veren. Noem maar op. Ook uw elektrische- of hybride auto heeft regulier onderhoud nodig en daarvoor kunt u altijd bij uw vertrouwde garagebedrijf voor alle merken terecht. Wij staan namelijk niet stil. Wij blijven de universele garage zoals u van ons gewend bent, maar dan gespecialiseerd in elektrische auto’s. Dát is NexDrive bij Huiskes-Van Zummeren.

Goed opgeleide monteurs

Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en weten precies hoe ze het onderhoud aan elektrische voertuigen moeten uitvoeren. Zo bent u ervan verzekerd dat uw auto in goede handen is. Eigenlijk is het onderhoud van een elektrisch voertuig een stuk makkelijker dan bij een traditionele auto. Het verschil zit hem vooral in de onderdelen want die zijn er in een elektrische auto een stuk minder. Ook is er minder slijtage in een elektrische auto en er is geen uitlaat aanwezig die kan slijten. Dat vertaalt zich dan weer in lagere onderhoudskosten. Wel zo prettig voor u!

Bel ons
0412634006
Afspraak maken
Plan een werkplaatsafspraak